Vlasnik kafića zabranio ulazak s dječjim kolicima – pita se je li bebama uopće mjesto u kafiću?

Vlasnik kafića zabranio ulazak s dječjim kolicima – pita se je li
bebama uopće mjesto u kafiću?

Zabranjeno unošenje dječjih kolica u kafić DEM u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi centar iziritirao je mlade majke koje su nam se mailom požalile na ovakvu odluku vlasnika. Kako napominju u mailu, mnoge su mame “ponižene i zgrožene tim postupkom, i gostima na terasi je neugodno kad vide da konobar tjera bebu van. Što je najbolje, psi su dobrodošli. Već mnogi u širokom luku izbjegavaju spomenuti kafić. Očito vlasniku nije do zadržavanja mušterije nakon što postane majka”, stoji u dopisu.

Vlasnika Denisa Muića, međutim, ne zabrinjava revolt majki jer smatra da je njegova odluka opravdana i logična. Čak je dao izraditi naljepnicu na kojoj su, uz natpis “zabranjen ulaz s dječjim kolicima”, kolica u znaku zabrane.

– Nema tu nikakve diskriminacije, ako već želi s malim djetetom ući u kafić,ne znam zašto ne bi majke kolica ostavila ispred kafića. Bilo je slučajeva da je konobar zapeo za kolica, pa ne želim da se nešto još dogodi djetetu, ispričao nam je Muić. U njegovom kafiću dozvoljeno je pušenje, pa smatra da ovo mjesto baš i nije najpogodnije za dovođenje male djece.

– Nisam siguran da je kafić gdje se puši baš dobar prostor za djecu, za to služe dječja igrališta a ne birtije, kaže Muić.  Dodaje u šali da bi tako netko mogao u kafić ući sa skuterom ili u njega dovesti konja. Kolica u ovaj prostor, rezolutan je vlasnik, definitivno ne mogu.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest