Večeras premijera nove predstave Zorin doma, Martina i Alma idu na “reprizu”

Večeras premijera nove predstave Zorin doma, Martina i Alma idu na
“reprizu”

Večeras u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom na rasporedu je prva ovosezonska premijera – riječ je o predstavi “Ja, tata!”, vrlo popularnoj monodrami nastaloj na osnovi teksta Islanđanina Bjarni Haukur Thorssona, koja je postala pravi europski kazališni hit, a sada će u njoj moći uživati i hrvatska publika i to kroz suradnju Gradskog kazališta Zorin dom i zagrebačke kazališno-produkcijske kuće Teatroman.

Glavnu ulogu u predstavi igra popularni Rakan Rushaidat, a redatelj je Boris Kovačević. “Ja, tata” urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.

Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, “Ja, tata!” dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.

Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

Nakon Karlovca predstava će posjetiti i brojne druge gradove, a zagrebačka premijera održat će se u Teatru Exit 15. listopada.

A, u našem gradu, predstava igra i sutra u 20 sati – za tu predstavu KAportal je podijelio dvije ulaznice – dobitnice su Martina Prašin i Alma Krznar. Čestitamo i želimo vam uživanje u predstavi!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest