Radnici “Pamučne” poručili SDP-u da ih ne koristi u predizborne svrhe

Radnici “Pamučne” poručili SDP-u da ih ne koristi u predizborne
svrhe

Vlasnik bivše Pamučne industrije, tvrtka T7 VIS policiji je ponovno prijavio provalu u pogone tvornice. Kako napominju u dopisu, u utorak su radnici u pogonu uočili nepoznatu osobu, koja je čim ih je uočila počela bježati.

– Iako su radnici pokušali uloviti nepoznatog provalnika, počinitelj je uspio pobjeći na jedan od izlaza iz proizvodnog pogona. Djelatnici tvrtke su o tome obavijestili policijsku postaju u Dugoj Resi čiji su policijski službenici zajedno s inspektorom PU karlovačke obavili očevid. Očevidom je utvrđeno da nepoznati počinitelj nije ništa ukrao, te u pogonu nije napravljena nikakva šteta. Policijski službenici su ovu, šestu provalu u posljednjih šest 14 mjeseci, upisali u evidenciju, kažu u VIS-u.

U varaždinskoj tvrtki se ponovno pitaju “tko to želi kriminalnim radnjama zaustaviti i opstruirati proizvodnju T7 VIS-a u Dugoj  Resi, a posebno zabrinjava i činjenica da još niti u jednom slučaju nisu pronađeni počinitelji”. Uznemiruje ih činjenica da na ovaj način kradljivci sebi nisi mogli priskrbiti nikakvu materijalnu korist, već su samo nanijeli veliku financijsku štetu VIS-u.

Danas su preko medija otvoreno pismo SDP-ovim saborskim zastupnicima uputili i radnici VIS-a iz poslovnih jedinica Duga Resa i Varaždin. Kako navode, ne žele biti predizborna tema. Posebno ih je zasmetalo što su SDP-ovi zastupnici Milanka Opačić i Nenad Stazić pred građanima Duge Rese govorili o nedavnim događajima u bivšoj Pamučnoj, a da, kažu u dopisu, prije nisu provjerili “činjenice koje su od presudne važnosti za ispravan odnos prema ovom slučaju”. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest