HDZ-ovci odgovaraju Staziću: Pokupili ste “kafanske” manire pa vrijeđate

HDZ-ovci odgovaraju Staziću: Pokupili ste “kafanske” manire pa
vrijeđate

Današnji boravak SDP-ovca Nenada Stazića u Karlovcu te izjave koje je dao naljutili su karlovačke HDZ-ovce koji su odmah reagirali priopćenjem.

Kako stoji u priopćenju potpisanom kao Tajništvo HDZ-a Karlovačke županije, “SDP-ov Nenad Stazić, očito prestrašen činjenicom da se u Školskoj sportskoj dvorani na HDZ-ovom mini-saboru za VII. Izbornu jedinicu, okupilo nekoliko tisuća ljudi, našao se pozvan sve te ljude vrijeđati”.

– Za razliku od SDP-ovih Stazića i Opačić, koji s vremena na vrijeme “skoknu na kavicu u Karlovac”, pa se, kao “interesiraju” za probleme građana Karlovačke županije, čelnici HDZ-a Karlovačke županije u svakodnevnoj su komunikaciji sa svojim sugrađanima i dnevno rješavaju brojne probleme, kažu u HDZ-u. Kako navode, takav ih  Stazićev istup ipak ne čudi.

– U nedostatku argumenata, te konkretnog i jasnog programa, Stazić i njegovi stranački kolege, vrijeđaju i omalovažavaju, i pripremaju se za parlamentarne izbore na kavicama, kažu u HDZ- uz poruku – “počnite raditi na dobrobit građana, a manje idite po kavama. Jer, očito je – pokupili ste i “kafanske” manire”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest