Portal za gastronomski i ruralni turizam Taste of
Adriatic objavio je veliki prilog u šest priča o Karlovcu i
Ozlju. U reportaži je prikazana turistička destinacija “Zeleno
srce Hrvatske”, te predstavljena tradicionalna kuhinja i jela, uz
posjete pojedinim restoranima, vinarima i seoskim domaćinstvima.
Taste of Adriatic je turoperatorska i medijska tvrtka sa
sjedištem u Velikoj Britaniji, a već par godina dovodi u Hrvatsku
novinare iz stranih zemalja koji šire priču o hrvatskoj
gastronomskoj ponudi.
Reportaža o “Zelenom srcu Hrvatske”, kroz šest priča, tema je
tjedna na portalu, a sastoji se od reportaže o samoj destinaciji,
odnosno o Karlovcu i Ozlju, zatim Karlovcu kao pivskom gradu uz
predstavljanje Dana piva, Vrhovcu kao kraju izvrsnih vina,
restoranu Žganjer, hotelu Korana Srakovčić i njegovoj
gastronomskoj ponudi te, za kraj, podaci o smještaju na području
Karlovca i Ozlja.
KAportal.hr