Njemačko ministarstvo doniralo karlovačkoj policiji informatičku opremu

Njemačko ministarstvo doniralo karlovačkoj policiji informatičku
opremu

Savezno Ministarstvo unutarnjih poslova SR Njemačke doniralo je Informativnom centru za prevenciju PU karlovačke informatičku opremu u vrijednosti oko sedam tisuća eura. Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Savezno Ministarstvo unutarnjih poslova SR Njemačke već duži niz godina provode brojne zajedničke projekte, a jedan od njih je i projekt ” Izgradnja i razvoj prevencije kriminaliteta u okviru kojeg je donirana i ova informatička oprema”.

Uz predstavnike Policijske uprave karlovačke i Ministarstva unutarnjih poslova, na čelu s načelnikom Odjela za prevenciju Matom Blažanovićem, svečanoj primopredaji nazočili su predstavnici Savezne pokrajine Baden-Württenberg, predvođeni gradonačelnikom Grada Buchena Rolandom Burgerom, te gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić.

U svom pozdravnom obraćanju načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić istaknuo je da će ova donacija informatičke opreme zasigurno doprinijeti poboljšanju kvalitete usluge koju policija pruža građanima u području prevencije i edukacije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest