Otvoren fotografski natječaj uz trodnevnu vikend manifestaciju mladih

Otvoren fotografski natječaj uz trodnevnu vikend manifestaciju
mladih

Predstojećeg vikenda, od petka do nedjelje, niz karlovačkih mladih umjetnika prikazat će svoj rad Karlovčanima u sklopu brojnih programa koje pripremaju u karlovačkoj promenadi i šancu. Bit će tu plesova, rock koncerata, izložbi fotografija, radionica, zanimljivih novih sportova i još puno puno toga, a u sklopu svega – i foto natječaj za mlade.

Dakle, ako ste mlađi od 30 godina, ako uživate u toplim danima i svježim jesenskim noćima, ako imate dobro oko i želite ovjekovječiti poseban jesenski trenutak, prijavite se na ovaj fotografski natječaj. Fotografije moraju biti izrađene digitalnim fotoaparatom i biti napravljene na području grada Karlovca, a dopušteno je korištenje svih fotografskih tehnika i pribora.

Prijave će se primati u subotu, 15. listopada, od 9 do 12 sati, na štandu kod terase Edisona, a tamo će fotografi dobiti i teme na koje će morati napraviti fotografije. Natječaj se odvija uz potporu Lumiere Media i pokroviteljstvo Foto MAG-a, a žiri čine Dinko Neskusil, Vedran Rapo i Almir Fakić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest