Milanović: I drugi će govoriti o promjenama, no samo ih Kukuriku može jamčiti

Milanović: I drugi će govoriti o promjenama, no samo ih Kukuriku
može jamčiti

Oko tisuću i pol članova i simpatizera SDP-a i ostalih stranaka Kukuriku koalicije pristojno je popunilo tribine i parket karlovačke Školske sportske dvorane na predstavljanje Plana 21, točnije predizborne točke “obrazovanje i znanost”. Kako je u uvodu rekao predsjednik SDP-a Zoran Milanović, nema zatvorenih tema i neodgovorenih pitanja jer je u današnjoj Hrvatskoj – sve tema.

– Sabor se pretvorio u mjesto netolerancije i verbalnog nasilja. To je loše i u tome nećemo sudjelovati. Sudjelovat ćemo samo u stvarima važnim za državu a to je raspuštanje Sabora i eventualno točka o privremenom financiranju, rekao je Milanović. Kako je dodao, Kukuriku je u ovom trenutku jedini jamac koji može donijeti promjene koje Hrvatska toliko treba.

– I drugi će u izbornoj kampanji govoriti da trebamo promjene, možda će biti iskreni i željeti ih. No oni ne mogu biti jamac promjena. To je jedino Kukuriku koalicija, zaključio je šef SDP-a. Hrvatska je, dodaje, pred važnom odlukom kojom će se odlučivati hoćemo li nakon 40 godina tavorenja i mediokriteta postati bogata i neovisna zemlja.

Nakon kratkog uvoda Zorana Milanovića, s prezentacijom Plana 21, u poglavlju “Obrazovanje i znanost” nastavila je Vesna Pusić. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest