Naši čitatelji i HTZ se slažu – Foginovom Zeleni cvijet 2011. za najbolju javnu plažu

Naši čitatelji i HTZ se slažu – Foginovom Zeleni cvijet 2011. za
najbolju javnu plažu

Karlovačko kupalište na Korani, popularno Foginovo, dobitnik je ovogodišnjeg Zelenog cvijeta, nagrade Hrvatske turističke zajednice, u kategoriji javne plaže. Velika ulaganja u kupalište koje je posljednje dvije sezone obilovalo događanjima i novim sadržajima tako su zasluženo nagrađena.

Nagrada za najbolju javnu plažu predstavnicima grada Karlovca uručena je večeras u Šibeniku, u hotelu Solaris, gdje je u tijeku velika manifestacija Dani hrvatskog turizma.

Podsjetimo, prošle godine ovu je vrijednu nagradu dobio i Karlovac u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za grad u cjelini – no, prema novim pravilima HTZ-a, pobjednik se nema pravo natjecati naredne godine.

Nije naodmet spomenuti i kako je Foginovo ove godine nagrađeno i u akciji KAportala u kojoj smo birali naj-kupalište Karlovačke županije – po izboru čitatelja koransko je kupalište premoćno osvojilo prvo mjesto, pa se može reći kako KAportal, naši cijenjeni čitatelji i stručna komisija Hrvatske turističke zajednice – u potpunosti dijele mišljenje.

Još jedna nagrada stigla je u Karlovačku županiju – posebnu nagradu Hrvatskog autokluba dobio je kamp Slapić, smješten u Mrežničkom Brigu, kao najbolji autokamp u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest