Otvoren prvi karlovački second hand shop za djecu – Mali i veliki svijet u Hebrangovoj

Otvoren prvi karlovački second hand shop za djecu – Mali i veliki
svijet u Hebrangovoj

U Hebrangovoj 13 na Luščiću ove se subote otvara  prvi Second Hand Shop za djecu i žene. Uz veliki izbor kvalitetnih i očuvanih odjevnih predmeta raznih svjetskih marki u “Malom i velikom svijetu” uz modne dodatke za žene, pronađite i hranilice, sjedalice, kolica ili nosiljke za svoje najmlađe.

– Ako nemate sreće da u obitelji imate nekog tko će naslijediti robicu vašeg djeteta ili sav ostali dječji asortiman, osim što vam za sve to treba puno novaca te se stvari vrlo brzo gomilaju u vašem prostoru. I sama sam majka dvojice sinova i vidim kako brzo prerastaju stvari, pa mi je to dalo ideju za Second Hand Shop koji bi riješio barem te probleme. Osim toga svi naši artikli su jako dobro očuvani, a cijene su vrlo pristupačne, kaže nam vlasnica Malog i velikog svijeta Marina Marinčić.

U prvom karlovačkom Second Hand Shopu “Mali i veliki svijet” osim prodaje, u budućnosti planiraju i otkup robe.

–  Primijetila sam da su karlovačke mame vrlo aktivne na internetu, na stranicama ka – mama i  ka – mama shop rade sličnu stvar, razmjenjuju stvari, nude polovnu robu i opremu za bebe i djecu. Sada će to moći činiti i kod nas, uz našu pomoć, kaže Marina, dodajući kako ih se može pronaći i na Facebooku. U veselo uređenom prostoru svoje su mjesto našle brojne modne marke Coconut, Benetton, Esprit, H&M, Zara, Mexx. Ponuda artikala zaista je šarolika i za svačiji ukus, bilo da se radi o djeci, bilo o ženama, a ono najbitnije što ovo mjesto čini novom trgovačkom adresom su cijene.

– Da, cijene će biti i više nego popularne, mogu kazati da počinjemo s cijenom od svega dvije kune. Dakle, za svakog ponešto,  kaže nam Marina.

Prvi karlovački Second Hand Shop “Mali i veliki svijet” svoja će vrata kupcima u Hebrangovoj 13 na Luščiću otvoriti u subotu u 9 sati. Zato – dođite.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest