Kako voditi vlastiti biznis – odgovor u predavanjima Razvojne agencije

Kako voditi vlastiti biznis – odgovor u predavanjima Razvojne
agencije

Kako do potpora Ministarstva i kako pokrenuti i voditi vlastiti biznis bile su teme predavanja koje je za poduzetnike u Ribniku organizirala Razvojna agencija Karlovačke županije, uz potporu Općine Ribnik.

– Predavanju se odazvao solidan broj predstavnika poslovnog sektora iz Općine Ribnik, dok je bilo riječi o organizacijskim oblicima poslovnog organiziranja, novostima u otvaranju samostalne poslovne djelatnosti, i dugim važnim stvarima koje su povezane sa vođenjem obrta, poduzeća, zadruge, OPG-a i sl. Sudionici su upoznati i s mogućnostima financiranja poduzetnika iz EU fondova, kaže Mile Sokolić iz županijske Razvojne agencije.

Općina Ribnik je nakon Vojnića, Rakovice, Plaškog i Josipdola šesta jedinica lokalne samouprave u kojoj je održano predavanje o poduzetništvu. Još će se održati šest predavanja a prvo je već sljedeći tjedan u Općini Cetingrad. Uz Razvojnu agenciju Karlovačke županije kao nositelja projekta u organizaciji ovih predavanja učestvuje i tvrtka Klarena d.o.o. iz Karlovca. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest