Od HSS-ove petorke iz KŽ na listi najviše rangirana Marina Kolaković na trećem mjestu

Od HSS-ove petorke iz KŽ na listi najviše rangirana Marina
Kolaković na trećem mjestu

HSS je danas i službeno predstavio svoje kandidate u 7. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima. Uz Božidara Pankretića koji je nositelj liste, HSS-ove uzdanice su Ivan Banjavčić i Ivan Baršić iz Duge Rese, Karlovčani Dubravko Delić i Marina Kolaković te Višnja Magdić, predsjednica HSS-a grada Slunja.

– Prvi smo izašli sa svojom listom jer se ne želimo iza nikoga skrivati. Ovo su dobro poznati ljudi, koji imaju jasne rezultate iza sebe i to je i moto ove naše cjelokupne kampanje da idemo s ljudima koji su se dokazali u svojim sredinama, kazao je Pankretić. Kako dodaje, ostvaren je i onaj cilj da HSS pokaže da ima vrlo kvalitetnih žena, tako da je na listi HSS-a zastupljenost žena gotovo 40 posto.

– Ne želimo se baviti demagogijama već konkretno pokazati što smo napravili i s čime ćemo nastaviti u sljedećem mandatu. Pokazali smo u svakoj općini, gradu, cijeloj županiji kako radimo i na taj način će nas ljudi prepoznati i dati nam povjerenje, dodao je Pankretić.

Najviše rangirana na listi HSS-a u 7. izbornoj jedinici iz Karlovačke županije bit će dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković i to na trećem mjestu. Peti je gradonačelnik Duge Rese Ivan Baršić, šesta Slunjanka Višnja Magdić, dok je zamjenik župana Banjavčić 12. a Delić 14.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest