Vuković demantira: Nisam spominjao Eremića kao niti da je on nešto uzeo ili ukrao

Vuković demantira: Nisam spominjao Eremića kao niti da je on nešto
uzeo ili ukrao

Predsjednik SDP-a Karlovačke županije Ivan Vuković danas je demantirao tekst objavljen u Jutarnjem listu vezan za pravomoćnu presudu načelniku Vojnića i njegovom stranačkom kolegi Branku Eremiću a kojeg je jučer prenio i KAportal. Tekst je objavljen pod naslovom “Nećemo ga smijeniti, neki su u HDZ-u uzeli milijune, on par tisuća”.

– Želim demantirati izjavu u naslovu. Izjava je krivotvorina i lažna konstrukcija, proistekla iz neformalnog razgovora, dotičnog novinara sa mnom. U nijednoj rečenici nisam spominjao niti komentirao mogućnost smjene kolege Branka Eremića, kao ni činjenicu da je isti nešto uzeo ili ukrao, kaže Vuković.

– Kako je ovo vrijeme uoči parlamentarnih izbora, a iz teksta se meni imputira da sam sklon toleranciji nečasnih radnji mojih suradnika, te  kako bi se spriječila šteta počinjena ovim činom meni osobno i SDP kao političkoj stranci, želim da ovaj demanti objavite sukladno Zakonu o medijima NN  59/04 na stranici gdje je i objavljen izvorni tekst, stoji u Vukovićevom dopisu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest