Subota u znaku rock i punk tuluma, sljedeći vikend u Modsu fešta u irskom stilu

Subota u znaku rock i punk tuluma, sljedeći vikend u Modsu fešta u
irskom stilu

U velikoj dvorani Edisona Karlovac je dobio odličan koncertni prostor, u Mods Caffeu, pak, svoj mali “Kulušić” – komentari posjetitelja jučerašnjih odličnih svirki na ova dva mjesta prilično dobro ocrtavaju vrlo zanimljivu i zabavnu karlovačku subotu.

U Edisonu su gostovali legendarni riječki rockeri Let 3 i, po običaju kada je riječ o njihovim koncertima, napravili pravu ludnicu i zapalili obožavatelje koji su gotovo u potpunosti ispunili poveći prostor i od prve do posljednje pjesme glasnim pjevanjem, plesom i ovacijama uživali uz koncert sjajnih Riječana. Dobro su svoj posao odradile i predgrupe – karlovački The Rock Keepers i Opsajd, a jedini dodatni komentar koji je potreban je nada da će koncerti u Edisonu postati redoviti, što je, kako smo saznali, svakako u planu.

U Mods Caffeu uživali su punkeri, jedan od najstarijih gradskih punk sastava Prije svega disciplina snimao je materijal za “live” album, a obožavatelji punka posve su ispunili Mods i napravili odličnu atmosferu koja će se, nadamo se, čuti i na snimkama. Bilo je dobro vidjeti različite punk generacije, od srednjoškolaca do pravih veterana, koji su se dobro zabavljali uz svirku.

Sljedeće subote Mods Caffe domaćin je još jedne potencijalno vrlo zabavne večeri s irskim predznakom. Gostovat će James Cannon, frontmen grupe Sinners i sin slavnog Seana Cannona iz The Dublinersa. Ovom prigodom zasvirat će uz Red House Acoustic Trio i nema sumnje kako će obožavatelji irskog tradicionalnog rocka doći na svoje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest