Janžetić pri svome, Toplana uskoro na posebnoj sjednici Gradskog vijeća

Janžetić pri svome, Toplana uskoro na posebnoj sjednici Gradskog
vijeća

Udar na standard građana kojeg je uzrokovala karlovačka “Toplana” prelaskom na novi sustav obračuna plaćanja na zahtjev SDP-ovog vijećnika Daria Jankovića bit će tema posebne tematske sjednice Gradskog vijeća. Sjednica će biti vrlo brzo odrađena jer je, složio se gradonačelnik Damir Jelić, ova tema prokompleksna da bi se problemi mogli rješavati na današnjem aktualnom satu.

Danas je direktor Denis Janžetić na vijećničko pitanje HDZ-ove Daliborke Jurković samo ponovio ono što su ogorčeni korisnici već čuli više puta preko medija. Da je grad Karlovac među zadnjima u državi koji prelazi na novi obračun plaćanja toplinske energije, te da su građani bili upozoreni što će se dogoditi, te da će morati početi razmišljati o štednji i ulaganju u izolaciju zgrada.

Građane zanima i na koji način se mogu isključiti iz sustava Toplane. Mnogi su, osim astronomskih cijena grijanja, nezadovoljni uslugom. Janžetić je ponovio da nema problema da se netko isključi iz sustava ali će, kaže Janžetić, morati postupiti po Zakonu, odnosno dobiti 100 posto potpisa stanara zgrade.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest