Pomozimo Nikol – večeras humanitarni koncert za pomoć našoj sugrađanki

Pomozimo Nikol – večeras humanitarni koncert za pomoć našoj
sugrađanki

Karlovčani večeras imaju priliku u ovo predbožićno vrijeme učiniti dobro djelo i dati svoj doprinos da se vrati osmijeh na lice njihovoj malenoj sugrađanki Nikol Tomičić. Kako bi se prikupila sredstva za liječenje ove teško bolesne 11-godišnje djevojčice kojoj je dijagnosticirana aneurizmatičnu cistu kostiju, PU karlovačka i Športski aerobic klub Dinamic zajednički su organizirali humanitarnu akciju ”Ni’ko kao Nikol”, u sklopu koje će se održati dobrotvorni koncert i sportski susret.

Podsjetimo, složena operacija i trotjedna rehabilitacija u jednoj bečkoj poliklinici koja je potrebna za Nikolino liječenje iznose vrtoglavih 51 tisuću eura, od kojih je dosad donacijama tvrtki i ljudi dobre volje sakupljeno 30-tak tisuća eura.

Koncert će se održati u Domu OS Zrinski s početkom u 20 sati. Uz glavnu zvijezdu večeri Harija Rončevića nastupit će i Zbor Policijske akademije, Fortitudo Dei, Zbor OŠ Švarča, Zbor Gimnazije, UO Lepeza, hip-hop artist Drc, ženska vokalna skupina Singrlice, Angie, klapa Furešti i Toni Janković, dok će program voditi poznata Karlovčanka Danijela Trbović. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Sportski dio ove humanitarne akcije održat će se u nedjelju (18. prosinca) s početkom u 17 sati, u sklopu koje će sučeliti snage karlovački sportski klubovi KK Šanac, OK Karlovac, HRK Karlovac i BK Olimpija 83, ali ne u matičnom sportu. U pauzama od utakmica, manifestaciju će plesnim nastupima uljepšati članice i članovi ŠAK Dinamic, Plesnog kluba CasaBlanka, River Dance Karlovac, Break School by Don Kiki i Kluba umirovljenika. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Karte za ove humanitarne događaje mogu se kupiti u ŠSD Mladost, Papirnici Mozaik, Caffe-baru Croata-Sokol, Kazališnoj kavani Zorin dom i ŠAK Dinamic.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest