Obajdin: Nisam prijetio Vičiću, rekao sam mu da ću ga egzistencijalno uništiti

Obajdin: Nisam prijetio Vičiću, rekao sam mu da ću ga
egzistencijalno uništiti

Nije istina da sam prijetio Tomi Vičiću, samo sam mu rekao da ću ga egzistencijalno uništiti, rekao nam je danas direktor Karlovačkog tjednika Željko Obajdin kojeg je, kako smo danas pisali, policiji za prijetnje prijavio bivši novinar i urednik famoznog KA dnevnika i Karlovačkog tjednika Tomo Vičić.

– Sramotno je to što je Vičić imao plaću od 13 tisuća kuna, a urednik Damir Jirasek 15 tisuća kuna. Ostavili su Karlovačkom tjedniku dug od pola milijuna kuna i još u Vjesniku za tiskanje dug od 120 tisuća kuna, kazao nam je Obajdin. Kako dodaje, Vičić je Tjednik tužio zbog četiri neisplaćene plaće i račun još nije blokiran, ali će biti.

– Karlovački tjednik posluje s pozitivom i dotacija Grada od milijun i sto tisuća kuna godišnje od Grada odnosi se samo na pomoć u tiskanju i to nije za plaće, rekao je Obajdin. Kako kaže, nitko ga iz policije još nije kontaktirao zbog Vičićeve prijave. Obajdin međutim nije spomenuo da je propali projekt KA dnevnika u kojem su na visokim plaćama radili Jirasek i Vičić, ali i još neki vlasti podobni kadrovi, bio osmišljen u sjedištu HDZ-a na Mažuranićevoj obali, a kako bi uoči lokalnih izbora HDZ imao još jedan sebi sklon medij u gradu Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest