Posljednjih 500 ulaznica po promotivnoj cijeni – lajkaj Tabopromociju na fejsu i osvoji iPad2

Posljednjih 500 ulaznica po promotivnoj cijeni – lajkaj
Tabopromociju na fejsu i osvoji iPad2

Agencija Tabopromocija, organizator koncerta Željka Joksimovića u Karlovcu i Supernova Karlovac Karlovčankama i Karlovčanima željnima dobre zabave donose posebnu Božičnicu!

Posljednjih 500 ulaznica za glazbeni spektakl, Joksimovićev koncert u Sportskoj dvorani na Rakovcu od sada mozete kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni, za samo 90 kn. Božić je vrijeme darivanja pa svi kupci promotivnih ulaznica dobivaju i poster omiljenog im glazbenika, a oni koji do odrzavanja koncerta lajkaju stranicu Tabopromocije na Facebooku ulaze u izbor za, ni manje ni vise već dobitnika iPada 2.

Prodaja ograničenog broja promotivnih ulaznica vec je počela na pretprodajnim mjestima: Foto Korana i papirnica Mozaik na karlovačkom Korzu, te u Foto Miri u Ogulinu i Foto Jaski u Jastrebarskom!

Od subote pa do održavanja koncerta ulaznice po promotivnoj cijeni moći ce se kupiti i na promo pultu na ulazu u Shopping centar Supernova.

Koncert Željka Joskimovića u Karlovcu odrzat će se prvog dana zime, u srijedu 21. prosinca s početkom u 20 sati.

Svojim čitateljima je određen broj ulaznica osigurao i KAportal, a kako su “kartonski” Joksimovići ukradenih od razuzdanih fanova, u ponedjeljak ćemo osmisliti neki drugi način kako da dođete do njih.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest