Posljedice olujnog vjetra – drveće na autima, razbacani kontejneri

Posljedice olujnog vjetra – drveće na autima, razbacani kontejneri

Olujni vjetar koji se tijekom poslijepodneva i večeri obrušio na grad Karlovac na više je mjesta u gradu prouzrokovao veliku štetu, a vatrogasne sirene neprestano su se čule u  gotovo svim dijelovima grada.

Kako saznajemo, najveća šteta nastala je u Tuškanovoj ulici na Rakovcu gdje je vjetar srušio veliku vrbu na parkirane automobile. Šteta je velika a nastradalo je četiri automobila. Slično se dogodilo i na Strossmayerovom trgu u povijesnoj Zvijezdi gdje su od drveća također nastradali automobili. Prevrnut kontejneri i kante za smeće mogu se vidjeti svuda po cesti, dok je neke od njih vjetar “odgurao” na prometnice pa se vozačima savjetuje oprez.

Vatrogasci i policija imali su pune ruke posla, dok je na mnogim prometnicama otežan promet. U Mahičnom je drvo prepriječilo cestu i tek srećom nije bilo ozlijeđenih. Problemi sa strujom zabilježeni su u prigradskim naseljima te na dugoreškom području.

U obilasku grada upravo se nalaze direktor “Zelenila” Stjepan Turković u pratnji dogradonačelnice Marine Kolaković. Stigli su i u Tuškanovu ulicu na Rakovac gdje su stanari posebno nezadovoljni jer, kako tvrde neki od njih, već duže vrijeme upozoravaju na vrbu kojoj su grane neprestano padale po automobilima. Sada je vrba napravila uništila četiri automobila i napravila ogromnu štetu stanarima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest