Zabavna subota uz rock u Modsu, partijanu u Edisonu i iznenađenje na Švarči

Zabavna subota uz rock u Modsu, partijanu u Edisonu i iznenađenje
na Švarči

Zanimljiva i sadržajna karlovačka subota ponudila je i neizvjesnu rukometnu utakmicu, zabavu uz karaoke u Bambiju, mirniji ugođaj u mnogim drugim barovima, no u središtu zbivanja ipak su bila tri događaja – Mods Caffe bio je doslovno pretijesan da primi sve zainteresirane za koncert irskog glazbenika James Cannona, s kojim je svirao Red House Acoustic Trio. Barem pedesetak ljudi ostalo je izvan prostora u koji više nije mogla stati ni igla, srećom i vani se svirka sasvim dobro čula pa se mnogi i nisu udaljavali već su odlučili uz jeftiniju cugu iz dućana i druženje poslušati malo dobre stare irske glazbe.

Winter Session u Edisonu ponudio je odličan light i ozvučenje, a DJ ekipa Ivan Mastermix i DJ Damyr svojski se potrudila da raspleše goste. Oko 1 ujutro, kada smo zavirili u Edison, gužva nije bila prevelika, no ovakvi partiji zahuktaju se tek u sitnim satima pa vjerujemo kako je kasnije i na toj lokaciji bilo gužve.

Veliko iznenađenje ljubiteljima elektronske glazbe, pogotovo onim najupućenijim, pak, priredili su popularni LED-ovci. Gotovo bez najave, preko noći, u KA555 na Švarči organizirali su novo izdanje svog pLEDsnjaka. Uz glavnog gosta, britanskog DJ-a Pure Science, nastupila je i jaka lokalna ekipa (Pavle D, Simba, Nec, _prototype).

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest