Drugi dio humanitarne akcije za Nikol – pomognite uz sport i zabavu

Drugi dio humanitarne akcije za Nikol – pomognite uz sport i zabavu

Iako je na lijepom humanitarnom koncertu u prepunom Domu OSRH Zrinski objavljena informacija kako je prikupljena 51 tisuća eura za operaciju naše male 11-godišnje sugrađanke Nikol Tomičić, danas će se u ŠSD Mladost održati drugi dio akcije – odazovite se, dobro zabavite i pomognite, jer dio novca bit će upotrijebljen za troškove puta i smještaja u bečkoj klinci, a ostatak će također biti doniran u humanitarne svrhe, bilo nekoj od organizacija koje se bave humanitarnim radom, bilo za neki od drugih hitnih slučajeva u Hrvatskoj.

Večeras će u ŠSD Mladost publiku zabavljati sportaši i plesači. Sportaši u neobičnim i zasigurno zabavnim ulogama – odmjerit će snage u sportovima kojima se inače ne bave!

U 17 sati ovaj sportsko-zabavni spektakl počinje odbojkaškom utakmicom između košarkaša Šanca i rukometaša Karlovca. Nakon toga, bejzbolaši Olimpije i odbojkaši Karlovca igrat će – košarku. Slijede utakmice košarkaša i odbojkaša u rukometu, te bejzbolaša i rukometaša u malom nogometu.

U pauzama utakmica publiku će zabavljati ŠAK Dinamic, River Dance, CasaBlanka, break dance school Don Kikija, plesna skupina Kluba umirovljenika i plesni studio Emotion.

Ulaz je 20 kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest