Večer dobre zabave, plesa i sporta za sretan put male Nikol na operaciju u Beč

Večer dobre zabave, plesa i sporta za sretan put male Nikol na
operaciju u Beč

Malu Karlovčanku, 11-godišnju Nikol Tomičić, ovih dana očekuje put u Beč, gdje će na tamošnjoj klinici biti podvrgnuta operaciji koja će, svi su uvjereni, riješiti problem velike i neugodne benigne ciste koja se rapidno širi i izaziva velike bolove kod ove hrabre djevojčice. Građani su svoje srce pokazali već ranije, i prije posljednjeg dijela velike humanitarne akcije prikupljena je 51 tisuća eura za operaciju, a danas je u dvorani prikupljen i ostatak potreban za dodatne troškove puta i smještaja.

Bila je to večer dobre zabave, plesa i sporta, uz puno pljeska i puno smijeha i bodrenja sportaša, koji su se ovog puta okušali u sportovima kojima se inače ne bave. Tako su košarkaši svladali rukometaše sa 25:22 u odbojci, a odbojkaši sa 22:17 bili bolji od bejzbolaša u košarci. Košarkaši su potom pokazali da se, izgleda, najbolje snalaze u drugim sportovima, pobijedivši i u rukometu – sa 10:4 svladali su odbojkaše. Za kraj sportskog dijela, rukometaši su sa 2:0 u malom nogometu pobijedili bejzbolaše.

Nastupile su i brojne plesne skupine – uz pljesak publike u ritmu glazbe, zaplesali su ŠAK Dinamic, River Dance, CasaBlanka, break dance school Don Kikija, plesni studio Emotion, Studio 23 i, na samom kraju programa, uz veliki pljesak gledatelja, plesna skupina Kluba umirovljenika.

Karlovac je još jednom poželio svojoj maloj sugrađanki sretan put u Beč i što brže ozdravljenje. Sada čekamo dobre vijesti iz Beča!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest