Vučić: Vrijeme izlaska iz krize je pred nama bez obzira na političku opciju

Vučić: Vrijeme izlaska iz krize je pred nama bez obzira na
političku opciju

Da nije bilo recesije sigurno da bi sve bilo bolje i za proračun Karlovačke županije no svoje smo preuzete obveze ionako uredno servisirali i izvršavali. Nismo kasnili s rokovima plaćanja i nikome nismo dužni niti kunu. Ovo su, naime, riječi karlovačkog župana Ivana Vučića koji je danas na ručku s dužnosnicima i novinarima koji su pratili rad Karlovačke županije ukratko rezimirao godinu na izmaku. Kako kaže, naravno da nije zadovoljan s time jer se nije iznašlo sredstava za nove programe koji bi još više poboljšali kvalitetu života u Karlovačkoj županiji.

– Statistika nam nije toliko loša, ali ljudi ne žive od statistike. No uvjeren sam da je vrijeme izlaska iz krize pred nama i nadam se da ćemo u 2012. godini bez obzira na političku opciju na vlasti ići prema naprijed, kazao je župan. Pohvalio je tokove decentralizacije te zaključio da bi bilo bolje da decentralizaciju prati i onaj fiskalni dio te je malo u šali “zakačio” i novinare.

– Često neke pozitivne stvari koje napravimo novinari ne poprate. Možda se za to ne pronađe mjesta ili to ovisi o urednicima. Napravit ćemo mi već neku glupost pa ćemo dobiti veliki naslov i to je tako, zaključio je župan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest