KAportal i Tabo promocija vode vas na Joksimovića – šaljite mailove

KAportal i Tabo promocija vode vas na Joksimovića – šaljite mailove

Tabopromocija i KAportal deset najbržih čitatelja vode na koncert Željka Joksimovića koji će u ŠSD Mladost biti održan u srijedu 21. prosinca. Iako smo nagradnu igru osmislili da se čitatelji/ice fotografiraju s kartonskim Joksimovićem postavljenim na tri lokacije u gradu, Željka su ukrali fanovi tako da je igru bilo nemoguće provesti na taj način.

Stoga po starom dobrom “kaportalovskom” običaju deset ulaznica poklanjamo onim najspretnijima i najbržima koji će nam poslati e-mail na adresu redakcija@kaportal.hr od trenutka objave ovog teksta do popunjavanja kvote od deset ulaznica. Ostalima samo možemo poželjeti da požure i nabave svoju ulaznicu za pop spektakl ove godine u Karlovcu. U mailu je bitno navesti subject “Za Joksima” te u njemu svoje podatke kako bi uoči koncerta mogli podići ulaznicu.

Agencija Tabopromocija, organizator koncerta Željka Joksimovića u Karlovcu i Supernova Karlovac Karlovčankama i Karlovčanima željnima dobre zabave donose posebnu Božićnicu!

Posljednjih 500 ulaznica za glazbeni spektakl, Joksimovićev koncert u Sportskoj dvorani na Rakovcu od sada mozete kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni, za samo 90 kn. Božić je vrijeme darivanja pa svi kupci promotivnih ulaznica dobivaju i poster omiljenog im glazbenika, a oni koji do odrzavanja koncerta lajkaju stranicu Tabopromocije na Facebooku ulaze u izbor za, ni manje ni vise već dobitnika iPada 2.

Prodaja ograničenog broja promotivnih ulaznica vec je počela na pretprodajnim mjestima: Foto Korana i papirnica Mozaik na karlovačkom Korzu, te u Foto Miri u Ogulinu i Foto Jaski u Jastrebarskom!

Do održavanja koncerta ulaznice po promotivnoj cijeni moći će se kupiti i na promo pultu na ulazu u Shopping centar Supernova.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest