Zbog Joksimovića nam zatrpan Inbox – deset najbržih vodimo na koncert

Zbog Joksimovića nam zatrpan Inbox – deset najbržih vodimo na
koncert

Kao što je bilo za očekivati, za koncert Željka Joksimovića vlada velik interes tako da je naš “inbox” doslovno zatrpan mailovima svih onih koji bi beslatno u srijedu na koncertni spektakl u karlovačku sportsku dvoranu “Mladost”. No KAportal i Tabopromocija na Joksimovića vode samo deset i to najbržih čitatelja, odnosno ovog puta u pitanju su uglavnom čitateljice.

Po jednu ulaznicu za koncert poklanjamo Antoniji Kuntić, Robertu Španiću, Ivi Palajsa, Vlatki Latković, Ozrenki Žiška, Zdravki Đipalo, Ivani Jarnević, Lani Krnić, Barbari Bahroić i Aniti Podnar.

Dobitnicima želimo dobar provod uz napomenu da će ulaznice moći prije koncerta podići na blagajni ŠSD Mladost uz osobnu iskaznicu.

Za one koji nisu bili tako s(p)retni, napominjemo da Agencija Tabopromocija, organizator koncerta Željka Joksimovića u Karlovcu i Supernova Karlovac Karlovčankama i Karlovčanima željnima dobre zabave donose posebnu Božićnicu!

Posljednjih 500 ulaznica za glazbeni spektakl, Joksimovićev koncert u Sportskoj dvorani na Rakovcu od sada mozete kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni, za samo 90 kn. Božić je vrijeme darivanja pa svi kupci promotivnih ulaznica dobivaju i poster omiljenog im glazbenika, a oni koji do odrzavanja koncerta lajkaju stranicu Tabopromocije na Facebooku ulaze u izbor za, ni manje ni vise već dobitnika iPada 2.

Prodaja ograničenog broja promotivnih ulaznica vec je počela na pretprodajnim mjestima: Foto Korana i papirnica Mozaik na karlovačkom Korzu, te u Foto Miri u Ogulinu i Foto Jaski u Jastrebarskom!

Do održavanja koncerta ulaznice po promotivnoj cijeni moći će se kupiti i na promo pultu na ulazu u Shopping centar Supernova.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest