Član TKD Karlovac Danijel Bešić novi je kadetski prvak Hrvatske u kategoriji -53 kg

Na kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske koje je okupilo 450 tekvondaša iz 68 klubova, osim članova TKD Duga Resa o čemu smo već pisali, nastupili su i natjecatelji TKD Karlovac s 19 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji. U ukupnom poretku klubova Karlovčani su zauzeli 9., kadeti i kadetkinje 4., a juniori i juniorke 34. mjesto.

REZULTATI 1. mjesto: kadet Danijel Bešić, -53 kg (3 pobjede) 2. mjesto: kadet Josip Vuljanić, +65 kg (2 pobjede) 3. mjesto: kadet Nikola Brnardić,-37 kg (3 pobjede), kadetkinja Ela Znaor,-55 kg (1 pobjeda) i junior Borna Zlatarić,-78 kg (1 pobjeda).Osvajaći medalja

Borbu za medalju izgubili su Tena Naglić (1 pobjeda) i Leo Conjar (2 pobjede), a bez plasmana ostali su Martin Štefanac (1 pobjeda), Ivan Klarić, Saša Mišljenović, Ivan Rendulić, Sandro Tuškan, Niko Ratković, Maja Mikšić, Sara Mišljenović, Arijan Jelenović, Matija Vuljanić, Petra Božić i Marija Čurilović.

Na prvenstvu je nastupio i karlovački TKD Prana i to s jednim natjecateljem u kategoriji juniora do 45 kg. Mario Mutak je osvojio brončanu medalju, no prije toga je izgubio u polufinalnoj borbi od državnog prvaka.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest