Stravična nesreća zbog slušalica? Vlak na mjestu usmrtio muškarca na Mažuranićevoj obali u Karlovcu

Policijski uviđaj na mjestu nesreće

Oko 11,50 dogodila se stravična prometna nesreća u samom centru Karlovca. Na pružnom prijelazu za pješake na Mažuranićevoj obali, odmah do željezničkog mosta, putnički vlak je udario 34-godišnjaka iz Ozlja i na mjestu ga usmrtio.

Kako je na ovoj lokaciji iznimno gusta magla nije nemoguća pretpostavka kako je upravo to uzrok nesreće i da muškarac jednostavno nije primjetio približavanje vlaka, jer vidljivost doseže jedva desetak metara.

Neslužbeno saznajemo da se radi o mlađem muškarcu, navodno je 1979. godište. Na mjestu uviđaja moglo se čuti da je riječ o nesretnom slučaju te da je nesretnik imao slušalice na ušima pa zbog toga nije čuo vlak.Po riječima očevica događaja, vlak je zatrubio par puta, te se mladić okrenuo, navodno skidajući slušalice sa uha. Po njegovom pričanju, vlak ga je udario i odbacio na metalnu ogradu. Prišao je i izmjerio mu puls, no izgleda da je na mjestu preminuo.

Nadalje, policija zasad ne isključuje ni mogućnost samoubojstva.

Sav željeznički promet u smjeru Splita i Rijeke bio je u prekidu do 13.35 kada je završio policijski očevid. Županijsko državno odvjetništvo naložilo je da se izvrši obdukcija tijela nastradalog mladića.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest