Kao u najboljim danima: Zorin dom u veljači donosi brojne zanimljive i atraktivne programe

Kada je kazalište u pitanju, nakon “Čarobnjaka iz Oza” Karlovčane u veljači očekuju još dvije premijere – u petak 7. veljače u 20 sati eksplozivna i atraktivna nokaut komedija “Zlatne rukavice” koju nikako nemojte propustiti, a 14 dana kasnije, 21. veljače, predstava za djecu “Velika avantura malih medvjedića”. Igrat će se, dakako, i druge predstave karlovačkog kazališta pa su na programu lutkarski varijete “Još si zelen” i predstave Dramskog studija “Na Tri kralja” te “I u šumi toga ima”. Tu je i još jedna karlovačka premijera, Zorin dom će 13. veljače ugostiti Glumačku sekciju Veleučilišta Karlovac koja će prikazati predstavu “Super, briljantni!”

“Partija remija” nije, dakako, jedino gostovanje. Kada su u pitanju predstave za odrasle tu su Play drama iz Splita s predstavom “Srce veće od ruku” (15.2.) te HNK Varaždin s “Tri kavaljera frajle Melanije” u suradnji s udrugom PolKA, a u sklopu projekta “Krleža u Karlovcu” (20.2.). Mališane uz već navedene domaće predstave narednog vikenda očekuje “Zaljubljeni Pipo” pulskog Teatra Naranča. Na programu Zorin doma u veljači su i županijski LIDRANO te predavanje “Tragom braće Seljan po zelenom kontinentu”.

O programima Zorin doma redovito ćemo vas obavještavati pa ovog puta samo raspored programa od ovog do sljedećeg vikenda:

Subota, 1. veljače

11.00 “Čarobnjak iz Oza”

20.00 Glumačka družina Histrion “Partija remija”

Nedjelja, 2. veljače

11.00 “Čarobnjak iz Oza”

Utorak, 4. veljače

10.00 i 12.00 “I u šumi toga ima”

Četvrtak 6. veljače

09.00 Županijski LIDRANO

Petak, 7. veljače

20.00 Premijera “Zlatne rukavice”

Subota, 8. veljače

11.00 Teatar Naranča Pula “Zaljubljeni Pipo”

20.00 “Zlatne rukavice”

Nedjelja, 9. veljače

11.00 Teatar Naranča Pula “Zaljubljeni Pipo”

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest