Izbor najboljih u županijskom sportu: Luka Cindrić i Ante Pavić podijelili nagradu s istim brojem glasova!

Najveća borba u izboru za najbolje županijske sportaše, sportašice i klubove u 2013. godini vodila se u konkurenciji najboljih sportaša. Na kraju, neobična situacija – Luka Cindrić, donedavni prvotimac HRK Karlovca i teniski profesionalac Ante Pavić, podijelili su prvo mjesto s identičnim brojem glasova! Zanimljivo je da su, iako su sve tri preostale “glavne” nagrade otišle u Karlovac, glasovi bili znatno drugačije raspodijeljeni nego u izboru za najbolje sportaše grada. Tako je jedino Taekwondo klub Banija “potvrdio” titulu najbolje ženske ekipe, dok je za najbolju sportašicu županije izabrana Mateja Kunović (gradska je Adrijana Lekaj), a za najbolju momčad HRK Karlovac (u gradu je pobjednik Baseball klub Olimpija 83).

Posebno priznanje za velike sportske uspjehe u 2013. godini dobio je mladi dugoreški strijelac Borna Petanjek, dok su za dugogodišnji rad u sportu nagrade dobili Željko Tonković i Đuro Batinić. Priznanja je primilo i petero sportaša s invaliditetom, od kojih je posebnu nagradu dobio Miljenko Vučić.

Nagrađeno je i čak 26 mladih nada (najmlađih kategorija), te 23 mlada sportaša (kadeti i juniori). Uz predstavnike Saveza sportova Karlovačke županije, Hrvatskog olimpijskog odbora, Karlovačke županije, gradova Karlovca i Ogulina…svečanosti su bili nazočni i hrvatski legendarni sportaši Dragutin Šurbek, Vjekoslav Šafranić, Slaven Zambata, Ivica Poljak i Ivan Levačić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest