Stranački aktivizam na webu: Iz HDZ-a pozvali da komentiraju akciju SDP-a, ovi im uzvraćaju

Screenshot koji pokazuje status na FB-u

Karlovački SDP-ovci su priopćenjem reagirali na post na Facebooku (foto s mobilne verzije)  kojim je, navode, Majda Višnić, regionalna asistentica zastupnika HDZ-a u EU parlamentu pozvala članove “Koordinacije ekipe za internet aktivnosti Karlovačke županije” da po portalima komentiraju vijest o akciji Foruma mladih SDP-a Karlovac “Mladi za mlade” pritom napominjući kako i Mladež HDZ-a radi slične akcije cijelo vrijeme.

Screenshot posta za koji tvrde da je autentičan, SDP-ovci kažu da im je poslao jedan član ove, inače zatvorene FB grupe.

– Najviše nas iznenađuje što gospođa Majda doslovno daje upute članovima što da rade i kako da komentiraju. Žalosno je to kad te netko iz stranke mora podsjećati da i tvoja stranka ima Mladež koja odrađuje hrpu akcija. Koje su to akcije? Jedino ako se u akcije ubrajaju devastiranje ugostiteljskih objekata i slično, jer smo se zbilja dobro morao potruditi da na Google-u pod pojmom Mladež HDZ-a Karlovac pronađem neku pozitivnu vijest o humanitarnoj akciji. Pronašao sam jedino mnoštvo vijesti o divljanjima mladeži, te o lažnim humanitarnim akcijama, kažu tajnica GO Marina Novaković Matanić i predsjednik karlovačkog Foruma mladih Josip Bišćanić.

Predlažu gospođi Višnić, kao i vodstvu Mladeži HDZ-a da se uhvate organizacije humanitarnih akcija kako ih gospođa ne bi trebala podsjećati na to da i oni odrađuju akcije. Vjerujem da i oni odrađuju akcije, ali su one očito vezane uz predizbornu kampanju i promociju svojih čelnika.

– Ponekad je teško priznati svoje nedostatke, no nemojte zbog toga pljuvati po tuđim akcijama, već ih podržite. Svaka akcija koja nekome pomogne je dobra akcija. Ovim putem pozivam Mladež HDZ-a kao i sve ostale stranačke podmlatke da se priključe ovoj akciji i da zajedno učinimo dobro djelo i pomognemo djeci i mladima koji nemaju računalo. Vi ste još mladi, nemojte se ugledati na vaše starije stranačke kolege, vidite i sami kako oni završavaju svoje političke karijere. Da li je to vaš odabir? Znam da ćete učlanjenjem u HDZ lakše doći do posla, no da li je to cijena toga da ćete cijeli život biti nekome dužni i da će Vas koristiti kad to njima zatreba… Gdje je Vaša kao i naša budućnost uz ovakvu vlast? Vrijeme je da se mi mladi složimo oko nekih stvari, ne moramo se mi obožavati, ali smatram da imamo iste probleme… Nezaposlenost je samo jedan od njih… Prošla su ona vremena kad se učlanjenjem u HDZ dobivao posao… Počnite malo razmišljati svojom glavom, ne dopustite da vas truju ideološkim stvarima i prošlošću…. Treba poštivati ono što se zbilo, ali najvažnije je misliti na budućnost…. od prošlosti se ne živi (osim ako niste profesor povijesti), živi se od budućnosti, stoga okrenimo novu stranicu i započnimo pisati budućnost. Želite li,priključite se akciji i donirajte računala i pokažimo da politika nije samo govor, već i djela za dobrobit građana, raspisali su se mladi SDP-ovci.

Vjerujemo da na odgovor iz HDZ-a nećemo dugo čekati…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest