Stanovnici Vrbana sutra na sudu u Karlovcu – počinje postupak zbog baznih stanica teleoperatera

Stanovnici zagrebačkog naselja Vrbani, nezadovoljni postavljanjem antena baznih stanica Vipneta i Tele 2 na krovu trgovačkog centra Point, svega nekoliko desteaka metara od njihovih stanova, sutra će pristići u Karlovac gdje u karlovačkoj Stalnoj službi Trgovačkog suda u Zagrebu počinje suđenje između operatera Tele 2 i centra Point.

Naime, ovi operateri  su tužili Shopping centar Point, jer njihove bazne stanice koje su postavljene na krovu tog shopping centra usred zagrebačkog naselja Vrbani 3, u neposrednoj blizini vrtića i škola, već dulje vrijeme nisu uključene. Point je odgovorio protutužbom i zahtjevima da se raskine ugovor koji su potpisali s operaterima te da se antene uklone. Kako su nam javili sami stanari, sutra će jedno ročište biti održano u Zagrebu, a drugo u Karlovcu  i to ono gdje je tužitelj Tele 2.

– Na oba ročišta će u svojstvu zainteresirane javnosti prisustvovati i predstavnici stanovnika Vrbana 3. Također, na ročištu predstavnici stanovnika će biti saslušani i kao svjedoci, budući da zbog postavljenih antena veliki broj stanovnika Vrbana 3 već mjesecima odlučno bojkotira kupnju u Pointu, kažu nam stanari.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest