Dramski studio predstavio novu verziju “Improkaza”, u interaktivnu predstavu uključili i publiku

foto: Pavle Kocanjer

Nova premijera stare predstave – tako bi se mogla nazvati upečatljiva izvedba “Improkaza” Dramskog studija sinoć u Gradskom kazalištu Zorin dom. Vrlo popularna predstava doživjela je svoje novo izdanje, na istim temeljima, s nekim sličnim i nekim novim okvirno zadanim “temama” za mlade glumce, a sve pod vodstvom Sanje Hrnjak.

Najveća novost je znatno interaktivniji pristup i veće uključivanje same publike u predstavu, na što su mnogobrojni posjetitelji odlično regirali i rado se uključili te tako i sami postali dio novog “Improkaza”. Ujedno, poboljšali su i samu predstavu, koja u ovom izdanju itekako ovisi o sudjelovanju publike, a odličan nastup mladih karlovačkih glumaca i glumica urodio je plodom i voljnim sudjelovanjem gledatelja i gledateljica.

Puno dobre zabave, ali i odlične glume – to je novi “Improkaz”, a oni koji su ga propustili moći će ga vidjeti uskoro i u još jednoj izvedbi, ne treba sumnjati, s ponekom novom i svježom “varijacijom” u odnosu na ono što je publika mogla vidjeti sinoć.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest