Lingua centar ponovo u elitnom društvu najboljih hrvatskih škola

Lingua centar je 2013. prvi put u Karlovac doveo Cambridge English: Young Learners (YLE), međunarodno priznati ispit iz engleskog jezika za djecu od 7. – 12. godine. 37 polaznika pristupilo je ispitu i ostvarilo izvrsne rezultate. Ispit se održavao prema strogim Cambridge pravilima u ugodnoj atmosferi pred ispitnom komisijom British Councila. Tadašnji direktor British Councila za Hrvatsku i Sloveniju g. James Hampson uručio je polaznicima Lingua centra međunarodno priznate diplome, a Cambridge YLE ispit ponovno će se polagati u Lingua centru 17.05.2014.

Najmlađi polaznici opet će imati priliku pokazati svoje znanje engleskog jezika testiranjem svih jezičnih vještina.

Srednjoškolci ponovno u svibnju pristupaju Cambridge FCE i CAE ispitima na B2 i C1 stupnju prema Europskoj jezičnoj klasifikaciji.

Ove prestižne diplome otvorit će im mnoga vrata i biti presudni faktor u velikoj konkurenciji tržišta radne snage Europske unije. U Lingua centru su mišljenja da je sada vrijeme ulaganja u znanje i pozivaju sve ambiciozne, željne znanja i uspjeha, da se uključe u učenje stranih jezika koje će im biti ulaznica za bolju budućnost.

U suradnji s British International School i ove godine se organizira STUDY HOLIDAY u Londonu od 14.-20. srpnja. Polaznici će u jutarnjim satima pohađati nastavu engleskog jezika, u popodnevnim obilaziti znamenitosti, a u večernjim se zabavljati na poznatim londonskim lokacijama. Još uvijek se primaju prijave pa svi zainteresirani za učenje engleskog jezika u Londonu mogu svoje mjesto rezervirati na tel. 421 800 ili na adresi Vladka Mačeka 28, Karlovac.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest