Josip Latković ponovno izabran za predsjednika Kuglačkog saveza Karlovačke županije

Dosadašnji predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije Josip Latković iz Karlovca je na Izbornoj godišnjoj skupštini ponovno izabran za “prvog kuglača” u KA-županiji. Skupštini je nazočilo 16 od 19 delegata klubova a sva izvješća usvojena su jednoglasno, ili velikom većinom glasova.

U svom izvješću stari-novi predsjednik Latković je istaknuo da je Savez sukladno kalendaru natjecanja uspješno organizirao sva planirana natjecanja na području županije, a da je posebno ponosan na natjecanja najmlađih, od 9 do 14 godina, na kojima je na sve četiri županijske kuglane svake godine sudjelovalo i do 40-ak najmlađih. Od ove godine turniri mladih kuglačkih nada preimenovani su u Memorijal “Angeline Škalamere”, u spomen na nedavno preminulu dugogodišnju tajnicu Saveza. Za ovu godinu je registrirano 19 klubova te sada ukupno 56 kuglačica i 227 kuglača.

U Upravni odbor na prijedlog predsjednika izabrani su: Darko Pribanić (dopredsjednik), Jasenka Štimac, Vlado Idžan, Dane Gašparović, Mijo Tomašić i Ivica Profazić.

MEDALJE I PRIZNANJA

Po prvi puta uručene su Zlatne medalje za 50 godina aktivnog djelovanja u kuglanju koje su dobili Jovo Smoljanović (KK Korana Slunj), Milić Sučević (KK Mostanje) i Vilim Dolušić (KK Klek). Priznanja za postignute rezultate na državnim prvenstvima u prošloj sezoni dobili su mlađi junior Luka Požega (Željezničar) za osvojeno 1. mjesto u spintu (U-18), mlađe juniorke, tandem Venesa Bogdanović i Ana Gerovac (ŽKK Ogulin) za osvojeno 1. mjesto. Za osvojeno 2. mjesto nagrađena je kadetska ekipa ŽKK Ogulin, za osvojeno 3. mjesto ekipno mlađe juniorke ŽKK Ogulin i za osvojeno 3. mjesto ekipno mlađi juniori KK Klek, Priznanja za doprinos u odgoju mladih kuglača primili su treneri: Ruža Neralić, Ivica Bertović, Damir Pavlaković i posthumno Angelina Škalamera. Priznanje za uspješnu organizaciju natjecanja nagrađeni su Zdravko Cegur i Davor Celinščak. Priznanje za besplatno ustupanje kuglana za natjecanja mladih primili su Marko Polović, Željko Požega, Damir Pavlaković i Športska zajednica Grada Ogulina. Priznanje za a doprinos u organizaciji turnira mladih zaslužili su Jasenka Štimac i Darko Kafol.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest