Iz obiteljske kuće na Vučjaku provalnici odnijeli plijena za nekoliko stotina tisuća kuna – žrtva poduzetnik Želimir Feitl

Imanje Želimira Feitla u karlovačkom prigradskom naselju Vučjak

Bez novca i stvari vrijednih čak nekoliko stotina tisuća kuna ostao je jučer karlovački poduzetnik Želimir Feitl, vlasnik i direktor tvrtke KAplast koja se bavi proizvodnjom plastične ambalaže, te koji obnaša dužnost predsjednika Karlovačke sportske zajednice.

Nepoznati provalnik ili vjerojatnije više njih,  iz njegove je kuće odnijeli su gotovo sve što se moglo – od novca do oružja, više trofejnih pištolja koje je Feitl čuvao.  Provala je očito bila pomno planirana te su lopovi dobro znali na koga su se okomili.

– Jučer tijekom dana nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 65-godišnjaka na Vučjaku, Karlovac, te otuđio metalne kase, vatreno oružje, novac, nakit i drugo. Materijalna šteta je nekoliko stotina tisuća kuna, stoji u šturom priopćenju PU karlovačka koja  provodi istragu.

Kako saznajemo s terena, policajci tijekom jutra su obavili više obavijesnih razgovora s mještanima Vučjaka, a kako bi došli do što više informacija o događaju i naravno, pokušali uhvatiti lopove.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest