Novi uspjeh karlovačkih inovatora – originalni suveniri nagrađeni na Festivalu suvenira u Zadru

Karlovački suveniri predstavljeni su proteklog vikenda na Festivalu suvenira u Zadru i odmah su pokupili vrlo vrijedna priznanja.

Naime, karlovačko Veleučilište koje se na Festivalu predstavilo s više svojih originalnih suvenira dobilo je diplomu sa zlatnom medaljom za “Veleučilišnu studentsku bombonijeru”, te pehar “Proizvođač suvenira RH 2014. godine”. za cjelokupan program suvenira u vlastitoj izradi.

U paleti suvenira Veleučilišta tako su se našli “Studentski i veleučilišni sir”, “Veleučilišno i studentsko pivo” i”Veleučilišne studentske bombonijere”. Nagrade je, u ime Veleučilišta u Karlovcu, primila predsjednica Udruge inovatora Veleučilišta u Karlovcu Ivana Kolić.

– Velik uspjeh su ostvarili i kolege inovatori iz Karlovca. Jadranka Lukačić je osvojila diplomu sa srebrnom medaljom za “Dubovačkog mačka”, kazala nam je Alma Dubravčić, predsjednica Udruge inovatora za razvoj kulturnog turizma HistoriKA, a koja je i čelnica Saveza inovatora Karlovačke županije.

Dubravčić je ponovila uspjeh od prije kad su nagrađeni njezini suveniri “Kapa Gambonica” i “Long Life for Umbrella”. Sada je diplomu sa srebrnom medaljom dobila za “List platane”, te dva pehara – “Suvenir RH za 2014. godinu” za cjelokupnu izradu suvenira i “Proizvođač suvenira RH 2014. godine” za cjelokupan program suvenira u vlastitoj izradi.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest