O pritvoru osumnjičenog dvostrukog ubojice Boška Šapića odlučuje Vrhovni sud, kao jamčevinu obitelj ponudila kuću u Topuskom

Osumnjičen za dvostruko ubojstvo - Boško Šapić

Vrhovni sud odlučivat će o nastavku istražnog zatvora 21-godišnjem Bošku Šapiću, osumnjičenom za dvostruko ubojstvo u studenom prošle godine, kad su ispred kafića Heart u Vojišnici nožem ubijeni 23-godišnji Alvin Horvatić i 20-godišnji Dejan Vučković.

Kako saznajemo, obrana, odnosno Šapićeva obitelj ponudili su svoju obiteljsku kuću u Topuskom kao jamčevinu za izlazak iz istražnog zatvora no taj je prijedlog odbio Županijski sud u Karlovcu, pa je sad odluka na Vrhovnom sudu.

Državno odvjetništvo Šapića sumnjiči da je dvostruko ubojstvo izazvano ljubomorom zbog odnosa njegove djevojke s Alvinom Horvatićem.

Na parkiralištu je Šapić, navodi DORH, nožem zarezao Dejana Vučkovića u predjelu vrata, a potom više puta nožem ubo Horvatića nanijevši mu više ubodnih rana. Obojica oštećenika su od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja.

Iako je unatoč ponuđenoj jamčevini, a zbog teških okolnosti kaznenog djela teško očekivati da bi Šapić suđenje mogao dočekati na slobodi, treba pričekati odluku Vrhovnog suda a potom i pripremno ročište na Županijskom sudu u Karlovcu na kojem će biti određen početak suđenja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest