Gradonačelnik i KŠZ u “magistratu” primili najuspješnije karlovačke sportašice i sportaše

foto www.karlovac.hr

Karlovački sportaši ne posustaju u borbi za što više odličja koja mogu osvojiti za svoj grad, klub i za sebe. Najuspješnije koji su u ovoj polusezoni osvojili prva tri mjesta na državnim, europskim ili svjetskim natjecanjima primili su u Gradskoj vijećnici čelnici Grada Karlovca i Karlovačke športske zajednice – gradonačelnik Damir Jelić, 90-ih godine prvoligaški rukometaš Karlovca i, predsjednik KŠZ Želimir Feitl sa svojom “desnom rukom” profesionalnom tajnicom Marijetom Čelić, višestrukom najboljom sportašicom grada. 

Ovo mora postati tradicija. Želimo vas dvaput godišnje ovako zajedno okupiti i da vam se na neki način zahvalimo za vaš veliki trud i uspjeh koji ste uložili – naglasio je predsjednik KŠZ Želimir Feitl – Žiga, nekad proslavljeni karlovački sportaš u više sportskih grana.

Skupu su nazočili predstavnici iz 16 sportova iz različitih klubova članica KŠZ. Mačevaoci, odbojkaši, hokejaši, kickboksači, košarkaši, karatisti, tekvondaši, gimnastičari, rukometaši, kuglači, veslači, strijelci i drugi koji su svojim dobrim rezultatima uspješno su predstavljali karlovački sport na raznim natjecanjima u prvoj polovici ove godine.

Pritom su dakako zahvalili na pomoći, ali i ukazali na to da su za sport došla teška vremena te da bi raznim poboljšanjima najboljima trebalo omogućiti još bolje uvjete. Prijem se nažalost produžio nepotrebnim pojedinačnim istupima u kojima su sportaši i sportski djelatnici govorili i o onome što nije bila tema ovoga skupa. No, u svakom slučaju ideja za prijem je dobra i pohvalna te treba naglasiti kako je slične susrete KŠZ organizirao i prije 15-20 godina ali nije bilo jasno zbog čega se s takvim običajem nije nastavilo i dalje, do danas.

Svjestan sam da je novca premalo za sve potrebe ali mi se trudimo izdvojiti najviše što je u ovom trenutku moguće – rekao je između ostaloga gradonačelnik Damir Jelić, obećava kako će Grad pomagati i u buduće.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest