Odličan nastup i izvrsna vremena Koraninih posada na međunarodnoj veslačkoj regati na Bledu

Veslački klub Korana je na 61. međunarodnoj veslačkoj regati Bled 2016. nastupila s dvije posade; 2x JMA Mislav Cindrić i Josip Grgurić te kombinirana posada VK Korana /HAVK Mladost 2xLS Dominik Šutalo i Luka Pap.

REZULTATI (subota) U dvojcu na pariće za lake seniore Karlovčanin Dominik Šutalo i Zagrepčanin Luka Pap osvojili su 2. mjesto FA. Bolja je bila reprezentativna posada Mađarske. U dvojcu na pariće za juniore A Mislav Cindrić i Josip Grgurić zauzeli su 3. mjesto u kvalifikacijama i 1. mjesto u FC.

REZULTATI (nedjelja) Posada dvojca na pariće za lake seniore (Dominik Šutalo, Luka Pap) zauzela je 3. mjesto u FA iza nacionalnih posada Mađarske i Slovačke. Posada dvojca na pariće za juniore A (Mislav Cindrić, Josip Grgurić) zauzela je 6. mjesto u AF.

– Bio je to odličan nastup naših posada i postignuta su izvrsna vremena. Vjerojatno dovoljno za nastup u nacionalnoj selekciji na predstojećem Europskom i Svjetskom prvenstvu koje će se održati u srpnju i kolovozu ove godine – kratko je komentirao utrke trener Zlatko Katušin.

Nastupili veslači iz 15 država: Austrija, Njemačka, Švicarska, Češka, Slovačka, Mađarska, Srbija, Turska, Grčka, Egipat, Kina, SAD, Gruzija, Hrvatska i Slovenija.

Idući vikend na rasporedu je regata Veslačkoga kupa u Ogulinu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest