Novi identitet Ivanjskog krijesa zamišljen kao festival vatre značajan i na nacionalnoj razini

“Vatreni pozdrav ljetu” slogan je karlovačkih Ivanjskih krijesova, a upravo je novi koncept manifestacije osmišljen da bude svojevrsnih festival vatre. Tako će, najavio je Galić, nastupiti i street performeri s vatrenim nastupima, predviđen je i tradicionalni vatromet, dok ipak neće biti puštanja lampiona u zrak, zbog sigurnosti, a jer je i preporuka da se ne šalju jer mogu uzrokovati požar.

Sigurnosne mjere će morati poštovati i sudionici, Banijanci i Gažani, ali i posjetitelji jer krijesovi mogu biti i vrlo opasni. Predstavnici gradskih četvrti Gaze i Banije, Sara Požar i Berislav Besedić pozvali su sve da dođu i zabave se, te napomenuli da rivalitet postoji u sportskim natjecanjima, ali još više i dobri duh koji je Karlovčane ujedinio u nedavnim poplavama.

Kompanija Heineken će osmu godinu zaredom kao generalni sponzor podržati manifestaciju. Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije Ljudmila Bratko Gašpić pozvalo je sve da dođu na Ivanjski krijes i dobro se zabave, ali odrasle građane da pritom odgovorno uživaju u Karlovačkom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest