Dragovoljci i veterani Ozlja i Žakanja pobjednici županijskih izlučnih braniteljskih igara; od 8 disciplina, slavili u 7

Ozaljsko-žakanjski ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Karlovačke županije imao je razloga za slavlje na 10. županijskim izlučnim braniteljskim igrama, čiji su bili i domaćini. Od osam disciplina, pobjednici su u čak sedam: malom nogometu, potezanju konopa, stolnom tenisu, boćanju, streljaštvu i električnom pikadu za žene.

Gostima, ograncima Udruge iz Karlovca, Draganića i Vojnića, osvjetlala je obraz ekipa iz Draganića, pomevši u šahu ostalu konkurenciju. Pobjedničke ekipe predstavljat će Karlovačku županiju na državnim igrama UDVDR-a, što će od 12. do 14. rujna biti u Novoj Gradiški.

Prije otvorenja sportskog dijela manifestacije položen je vijenac i upaljeni lampioni kod spomen ploče hrvatskim braniteljima u Ozlju, a nakon proglašenja pobjednika nastavljeno druženje branitelja.

U organizaciji manifestacije pomogli su Grad Ozalj, općine Kamanje, Ribnik i Žakanje, Podružnica UDVDR-a KŽ, LAG Vallis Colapis i TZ Grada Ozlja, te ostali sponzori s područja Ozlja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest