Polaznici Ljetne škole novinarstva posjetili redakciju KAportala; Marijan Bakić otkrio im kako radimo

–  Kako funkcionira vaš medij, kako radite, što se promijenilo od vaših početaka, je li vam se dogodilo da netko uvjetuje što da objavite, dio je pitanja polaznika Polkine Ljetne škole novinarstva, projekta koji financira Veleposlanstvo SAD-a u RH, a na koja je, u ime KAportala, danas odgovarao glavni urednik KAŠ-a Marijan Bakić.

Njih desetak u prostorijama naše redakcije tako je imalo priliku doznati kako nastaju tekstovi na KAportalu, jednom od pet najposjećenijih regionalnih portala u Hrvatskoj. Bakić im je objasnio prednosti rada na ovakvom mediju, od brzine do rada s bilo kojeg mjesta, naravno s računalom i pristupom internetu, te sustavom koji novinarima KAportala omogućuje da ažuriraju stranicu, unose tekstove, fotografije, video, sve multimedijalne sadržaje.

– Komercijalan smo medij, neovisan, koji piše onako kako postulati struke nalažu. To je teži, ali dugoročno isplativiji put, kazao im je Bakić, napomenuvši da dnevno, prosječno, imamo oko 15.000 posjeta, naša FB stranica gotovo 20.000 pratitelja, a sadržaj dijelimo s posjetiteljima i na Google plus i Twitter profilima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest