I stanari dijela Smičiklasove nezadovoljni uređenošću: U centru grada smo, u 21. stoljeću, a u blatu?!

I stanari dijela Smičiklasove nezadovoljni uređenošću: U centru
grada smo, u 21. stoljeću, a u blatu?!

Zar je moguće da, u 21. stoljeću, živimo u centru grada, a auti i cipele su nam puni plata?! Pita se to naš čitatelj iz Smičiklasove 14 d, nezadovoljan (ne)uređenošću okoliša njihove zgrade.

Riječ je o zgradi između Autobusnog kolodvora i Zapovjedništva, koju su Grad, gradske tvrtke i službe, po njegovim riječima, usprkos obećanjima, odavno zapostavio.

– Odvodnja ne funkcionira, ne kosi se trava oko zgrade, parkiramo i hodamo po blatu, a kako izgleda ulica zimi da vam ne pričam, ogorčen je stanar Smičiklasove 14 d, koji nam je poslao i fotografije kao dokaz, ali i napomenu da zna biti i puno gore.

Probleme su, po njegovim tvrdnjama, stanari pokušavali riješiti obraćajući se gradskim tvrtkama i čelnicima, ali bez uspjeha.

– Molim da ovo objavite (slike) jer već smo se u oho navrata javljali gradolnačelniku, Inkasatoru, itd.  i, naravno, sve je ostalo na obećanjima. Zapravo, rasvjetu smo dobili prije tri godine, zaključuje naš čitatelj, nadajući se da se na njegov javni apel ovaj put neće oglušiti.

Hoće li i što Grad učiniti kako bi riješio probleme stanara Smičiklasove, ali i Branimirove, o čemu je KAportal nedavno pisao, doznat ćemo čim odgovore na upite koje smo im uputili.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest