Na Korzu od jučer otvoren prvi karlovački hostel, nudi 20 ležajeva po pristupačnim cijenama

Na gradskom Korzu, točnije na adresi Trg Petra Zrinskog 17, u staroj baroknoj kući iz 19. stoljeća s dvorištem, od jučer je s radom počeo prvi karlovački hostel, kojeg drži hrvatsko-irski par Ana Cullen Družak i Damien Cullen. Ovaj par je nekoliko godina živio u Zagrebu, a nedavno su preselili u Anin rodni Karlovac i odlučili se na ovaj zanimljiv i gradu na četiri rijeke svakako potreban poslovni poduhvat.

Hostel ima tri soba s ukupno 20 ležajeva (po pet, sedam i osam u pojedinoj sobi) i važno je napomenuti za one možda slabije upućene da, unatoč uvriježenom mišljenju, nije namijenjen samo mladima. Istina je da su mladi turisti, tzv. “backpackeri” najčešći gosti hostela, no vrata su otvorena svima pa je tako i u karlovačkom hostelu “Na putu”, čija je vizija, kako kaže Ana Cullen Družak jeftin i ugodan smještaj uz priliku za druženje s “istomišljenicima” na proputovanju Hrvatskom i Europom.

Gostima će biti na usluzi i brojne druge sitnice koje su na putovanju često vrlo važne, kao što je besplatno korištenje glačala i sušila za kosu, sigurnosni ormarići za osobne stvari i dodatni prostori za prtljagu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest