Karlovčani prikupljaju bilježnice i školski pribor; SDP poziva da se jave i obitelji kojima trebaju i oni koji daruju

Nove količine školskih bilježnica, olovaka, šestara, kutomjera, ravnala, najljepnica… darivali su danas Karlovčani, a prikupili SDP-ovci, na Tržnici, gdje je prvi put – od niza subota do 24. kolovoza – održana humanitarna akcija “Karlovčani za Karlovčane”

– Akciju Foruma mladih SDP uz mnogobrojne građane došli su podržati i mladi HNS Karlovačke županije, te vlasnik Pizzerie Rustique Matija Perković, kazao je predsjednik Foruma Josip Bišćanić.

Akcija je započela u četvrtak, i do sada je prijavljeno desetak učenika kojima je potreban školski pribor i bilježnice. Oni koji još nisu, mogu se javiti i ako im je potreban pribor i ako ga žele dati.

– Još jednom pozivamo sve obitelji kojima je potrebna pomoć za opremanje učenika za novu školsku godinu da nam se jave na 091/589-9452, a isto tako pozivamo i sve građane koji su u mogućnosti pomoći da se priključe akciji, pozvao je Bišćanić, dodavši da je nekoliko privatnih tvrtki najavilo da će podržati akciju.

Do 24. kolovoza školski pribor i bilježnice mogu se donijeti u prostorije SDP-a na Rakovcu, Izidora Kršnjavog 13 a, od 9 do 14 sati svakim danom, ili subotama, od 9 do11 sati na Tržnici, ispred Kauflanda.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest