U Tušiloviću ubijen Dušan Božić (58): Istjerivao pravdu za napadnutog sina, pa ga 18-godišnjak zatukao letvom

Mjesto na kojem je sukob završio smrću

Žrtva fizičkog obračuna u Tušiloviću je 58-godišnji Dušan Božić iz Krnjaka, kojega mnogi znaju po nadimku Duica. On se umiješao u sukob dvostruko mlađih muškaraca u kojemu je sudjelovao njegov sin Mirko, a smrtonosni udarac zadao mu je 18-godišnji N.B. iz Topuskog.

Prema izjavama očevidaca, doznajemo da je masova tučnjava krenula pod šatorima na polju u Tušiloviću oko 11 sati, gdje se slavio blagdan Svetog Ilije. Potukli su se međusobno članovi NK Petrove Gore, a najgore je prošao Dušanov sin Mirko. Interventna policija je smirila izgrednike, ali, kada je otac vidio svojeg Mirka u modricama, htio je riješiti stvar s napadačima, pa su dogovorili sastanak ispred bivšeg restorana Jadran u Tušiloviću oko 3 sata. Došlo je do sveopće tučnjave s batinama i pajserima u kojoj je s teškom ozljedom glave na mjestu događaja preminuo Dušan Božić. Tim hitne medicinske pomoći koji je ubrzo stigao, nije mu bio od pomoći. Mladi ubojica policiju je dočekao na mjestu događaja, gdje je uhićen.

Svi detalji brutalnog krvoprolića otkrit će se tijekom policijskog istraživanja. Tragediji su kumovale veće količine alkohola.

Inače, ubijeni Dušan bivši je nogometaš većeg broja klubova u regiji, između ostalog i NK Karlovca. Desetak godina radio je u Italiji kao vozač, a često je znao počastiti sina i njegove prijatelje, koji su ga na kraju došli glave.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest