JELOVNIK RESTORAN ZRINSKI,MARINA DRŽIĆA 4
Tel.416-096;mob.099/3386-228 i 099/3386410
SVAKODNEVNO U PONUDI OD 9,30 h do 11,30 sati
DAN |
MENU |
VRSTA JELA |
CIJENA |
||||
03.11. Ponedjeljak |
MENU 1: |
Varivo od kelja sa krumpirom,kobasica ,kruh |
22,00 kn |
||||
MENU 2: |
Piletina pečena(batak-zabatak)mlinci,salata, kruh. |
22,00 kn |
|||||
MENU 3: |
Juneća pržola,Valjušci od krumpira,salata,kruh. |
25,00 kn |
|||||
04.11. Utorak |
MENU 1: |
Pljeskavica,Zapečeni grah,salata,kruh. |
22,00 kn |
||||
MENU 2: |
Piletina pohana,pirjane mahune,Salata,kruh. |
22,00 kn |
|||||
MENU 3: |
Svinjski Kotlet u Umaku od šampinjona,police od krumpira,salata, kruh. |
25,00 kn |
|||||
05.11. Srijeda |
MENU 1: |
Kosani Odrezak,mješano povrće,salata,kruh |
22,00 kn |
||||
MENU 2: |
Piletina u Umaku od vrhnje,tjestenina,Salata,kruh |
22,00 kn |
|||||
MENU 3: |
Svinjski Bečki,povrće na Maslacu, salata, kruh. |
25,00 kn |
|||||
06.11.2014.
Četvrtak |
MENU 1: |
Sekelji gulaš,žganci,kruh. |
22,00 kn |
||||
MENU 2: |
Pileći file u Umaku od gljiva,riža,Salata,kruh. |
22,00 kn |
|||||
MENU 3: |
Junetina kuhana,umak od rajčica,pire krumpir,Salata,kruh. |
25,00 kn |
|||||
07.11. 2014 Petak |
MENU 1: |
Vojnički grah,kruh. |
16,00 kn |
||||
MENU 2: |
Pohani filet oslića,kelj s krumpirom,kruh. |
22,00 kn |
|||||
MENU 3: |
Pastrva,kuhana Krumpir,salata,kruh. |
25,00 kn |
|||||
U |
|||||||
SVAKODNEVNO U
–
–
–
-FILEKI,PARMEZAN,KRUH. ” |
|||||||
SVAKODNEVNO U PONUDI; |
|||||||
-KAVA + KOLAČ = 10,00 KN. |
|||||||
POSEBNA PRIGODNA |
|||||||
NEDJELJNI OBITELJSKI
–
( JUHA, GLAVNO
–
( JUHA, GLAVNO |