Na karlovačkom Autobusnom kolodvoru pola lokala zatvoreno pa se dva iznajmljuju za jednu kunu

Autobusni kolodvor u centru grada

Najam poslovnog prostora u centru grada za samo jednu jedinu kunu, to je valjda moguće samo u Karlovcu. I to ne u nekoj zabačenoj uličici u koju nitko ne zalazi, niti u devastiranoj gradskoj Zvijezdi, već na Autobusnom kolodovoru, mjestu na kojem je u “gradu susreta”, trebala biti možda i najveća frekvencija prolaznika, eventualno poslije gradske tržnice.

O tome da se prostor autobusnog ne može popuniti niti po ovoj superponudi svjedoče natpisi na dva lokala, uz pridodani tek broj telefona i to tvrtke Autobusni kolodvor d.d. Kako saznajemo od tajnice tvrtke, istina je da oni iznajmljuju prostor, no nije nam mogla dati više podataka jer bi za to trebala pričekati direktoricu Branku Obradović koja se, tog dana kad smo ih zvali, nalazila na godišnjem odmoru.

Karlovački autobusni kolodvor doživio je sudbinu da je više od pola lokala zatvoreno, prije godinu dana je “ključ u bravu” dobio i veliki restoran, popularna “gumica” koja je čak i tijekom rata radila od 0 – 24. Davno su zatvoreni i šalteri za prigradski promet, a “propao” je čak i jedan kiosk. Hoće li neki od poduzetnika vidjeti svoju šansu u najmu “za jednu kunu” treba tek vidjeti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest