Nakon izvrsno odrađenog kampa u Selcu, karlovački gimnastičari postavili opremu u svoj Sokolski dom

Akcija čišćenja

Nakon što su gimnastičari GK Sokol uspješno završili Ljetni gimnastički kamp u Hostelu Karlovac u Selcu, trebalo je sprave i ostalu gimnastičku opremu pripremiti za postavljanje u Sokolsku dvoranu. Karlovački gimnastičari i ovaj su posao odradili kao pravi profesionalci, te usput i rezimirali rad u ovogodišnjem kampu.

Kako je kazao predsjednik kluba Željko Šančić, u kampu su sudjelovali sudionici iz GK Samobor, GK Dubrava, GD Studenci, GD Šiška, GK Dubrovnik, GK Dišpet, GK Zelena jama, GK Vita, GK Rijeka i sudionici izvršnog organizatora GK Sokol Karlovac.

– Pridružili su nam se i sudionici iz Francuske, pa je tako kamp uz Slovence, Hrvate i Francuze ispunio uvjet za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 2.500 eura od strane EU. Atmosfera i cjelokupni rad bili su na visokoj razini, što je rezultiralo ocjenom od strane svih sudionika da je to bio najveći ljetni gimnastički kamp u središnjem dijelu jugoistočne Europe.

Mnogi su već sada rezervirali dolazak i za narednu godinu. Ostvarena su mnoga prijateljstva i razmijenila su se iskustva, kako između trenera, tako i između vježbača. Još jednom moramo naglasiti gostoprimstvo osoblja Hostela Karlovac u Selcu na čelu s ravnateljem mr. Marijanom Karlićem, ispričao je Šančić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest