Jaka kiša uzrokovala probleme i u četvrtima udaljenijim od rijeka – problemi na Rakovcu, Dubovcu, Drežniku, Novom centru…

Jaka kiša u kombinaciji s nabujalim rijekama nagoviješta da bi sutra u Karlovcu mogao biti pravi potop, dok problemi s vodom više nisu prisutni samo u naseljima tik uz rijeku nego i drugim karlovačkim kvartovima.

Pljusak je u svega nekoliko minuta napunio podvožnjak na Rakovcu koji vodi prema Grabriku, tako da se ispod “brze ceste” ne može proći, dok je nekoliko vozača to pokušalo, ali nije daleko stiglo.

Kako saznajemo, poplava je i na Dubovcu kod Katoličkog groblja. Nabujali ispust podno Starog grada ponovo je zaprijetio kućama tako da su neke od njih opasane vodom. Pod vodom je i Kranjčevićeva ulica dok su potopljeni i dijelovi Novog centra i Luščića. Čitatelji nam javljaju da ima problema na Drežniku dok vatrogasci interveniraju u Smičiklasovoj ulici na ispumpavanju vode.

Stanovnici brojnih karlovačkih naselja su zabrinuti i ne znaju što će donijeti sutrašnji dan, posebno ako kiša ovim intenzitetom nastavi padati tijekom noći.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest